Professionele hulp bij hormonale disbalans

 

Klantervaringen

Weg opvliegers, huilbuien en stemmingswisselingen
Angelique (52): "Het hoeft dus niet! Last hebben van de overgang. Ik ben erg tevreden over mijn bezoek aan de overgangsconsulente. Ik kon mijn hele verhaal kwijt en voelde me begrepen. Ik slik nu een aantal weken Care for Women Mood en Menopause Forte. Weg opvliegers, huilbuien en stemmingswisselingen. Zo blij dat ik ben gegaan!"

Borstkanker en overgangsklachten
Annette (47): "Door de chemo (i.v.m. borstkanker) ging ik versneld door de overgang. Daarna bleef afwisselend de vermoeidheid, slechte concentratie, opvliegers, stemmingswisselingen... Helaas mocht ik vanwege de Tamoxifen niks slikken. Een tijdje geleden kwam ik bij Alexandra terecht; een overgangsconsulente die specifiek iets kan betekenen voor vrouwen die borstkanker hebben (gehad). Zij heeft mij geadviseerd en supplementen aangeraden, die ik ook in combinatie met Tamoxifen mag gebruiken. En met verrassend goed resultaat: ik voel me overall echt een heel stuk beter. Een aanrader voor iedere vrouw in deze situatie. Om nóg meer van het leven te kunnen genieten!"

Menstruatiepijn
Wendy (49): "Al vanaf de eerste menstruatie heb ik altijd heel veel buikpijn gehad en dacht ik dat het bij mij hoorde. Tot ik de behandelingen van Alexandra volgde. Het heeft zo goed gewerkt! Had ik dit maar jaren eerder geweten. Graag vertel ik het nu aan anderen door, zodat zij ook pijnvrij de maand door kunnen komen."