Professionele hulp bij hormonale disbalans

 

Welkom bij Care for Women Regio Arnhem

Heb je steeds terugkerende klachten net voor of tijdens de menstruatie? Word je bijna iedere nacht badend in het zweet wakker?  Heb je last van stemmingswisselingen? Grote kans dat schommelende hormonen de boosdoener zijn.

Voor allerlei vragen of klachten rond hormonen en vrouwengezondheid is Care for Women Regio Arnhem er speciaal voor jou. 
Bel 06 159 29 109, stuur een bericht of maak meteen een afspraak via de webagenda

Maak makkelijk en snel jouw afspraak >

Hormonale schommelingen

 
Hormonale schommelingen kunnen bij vrouwen voor flink wat problemen zorgen. Denk aan overgangsklachten, menstruatieproblemen, klachten voorafgaand aan de menstruatie (PMS), moeite met zwanger worden of bijwerkingen van anticonceptie. Vaak hoor je van anderen of denk je zelf: “Dat hoort er nu eenmaal bij”. Maar dat is echt een misvatting. In veel gevallen is er wél wat aan te doen en ga je je snel weer beter voelen.  

Als Care for Women specialiste help ik je graag. Je kunt kiezen uit meerdere behandelvormen. Naast adviezen en supplementen vanuit de Care for Women praktijk, kun je bij mij ook terecht voor Body Stress Release behandelingen. Voor welke behandelvorm of combinatie van behandelvormen je ook kiest, je kunt zonder doorverwijzing terecht en met een aanvullende verzekering krijg je vaak de consulten (deels) vergoed. Het eerste consult is inclusief intake en duurt 60 minuten. Tijdens de intake stellen we vragen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van jouw specifieke situatie en wensen. Daarop stemmen we de behandelingen en het aantal vervolgafspraken af. 

Vermoeidheid


Ben je al enige tijd vermoeid en futloos? Kom dan voor een vermoeidheidsonderzoek. Deze bestaat uit 2 consulten van 30 minuten en een bloedonderzoek. We doen een intake, laten een aantal bloedwaarden testen en tezamen met de uitslag krijg je een advies op maat. 
 

Andere vragen of klachten?

Je kunt ook vragen of klachten hebben anders dan hiervoor genoemd. Denk bijvoorbeeld aan een burn-out, spier- en gewrichtsklachten, een (postpartum) depressie of andere lichamelijke en/of mentale problemen. Neem gerust contact op. We nemen de tijd om naar je vraag te luisteren en gaan op zoek naar wat voor jou de beste aanpak is. 

Maak een afspraak


Bel 06 159 29 109 of maak een afspraak via de webagenda. Je bent van harte welkom in de Care for Women praktijk in Wolfheze, regio Arnhem. De locatie is uitstekend bereikbaar, in het bijzonder als je woont en/of werkt in Arnhem, Ede en omgeving. Onze cliënten komen onder andere uit Arnhem, Rozendaal, Velp, Rheden, Dieren, Doesburg, Bennekom, Ede, Oosterbeek, Wolfheze, Renkum, Elst, Bemmel, Huissen, Gendt, Westervoort, Duiven en Zevenaar.