Professionele hulp bij hormonale disbalans

 

Praktijkinformatie
 

Afspraak maken

Het inplannen van een consult of health check kan heel gemakkelijk en snel via de webagenda. Wil je liever telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen? Bel dan 06 159 29 109. Tijdens behandelingen kunnen we de telefoon niet opnemen. Maar als je je gegevens inspreekt op de voicemail, bellen we je zo spoedig mogelijk terug. Je kunt ook via je smartphone een berichtje (whatsapp/sms) sturen.

 

Tarieven*

Consult 60 minuten

€ 89,50

Vervolgconsult 45 minuten

€ 69,50

Vervolgconsult 30 minuten

€ 49,50

Health Check basis 30 minuten
bepaling cholesterol, glucose, bmi, bloeddruk, andere weegschaalmetingen, risicoinventarisatie

€ 70,50

Consult vermoeidheid 60 minuten
evt in combinatie met bloedonderzoek

€ 89,50 excl. bloedonderzoek

 Je kunt in de praktijk per pin betalen. 

* Vrijgesteld van BTW.

 

Openingstijden

Maandag en donderdag van 11.45 - 18.15 uur
Dinsdag en vrijdag van 09.00 - 17.00 uur

Annuleren of verzetten

Ben je verhinderd? Je kunt je afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren of verzetten. Annuleer je niet tijdig, dan brengen we de consultkosten in rekening.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Als je aanvullend verzekerd bent, vergoedt een groot aantal zorgverzekeraars de Care for Women behandelingen (tot een bepaald maximum). Doorgaans gebeurt dit vanuit het budget 'preventie' of 'consulten en advisering aan vrouwen'. Omdat het aanvullend is, telt een consult niet mee voor het eigen risico. Enkele zorgverzekeraars vergoeden de health check (1 keer per jaar). Neem voor de precieze details contact op met je zorgverzekeraar of kijk in de polisvoorwaarden. 

Opleiding

Voor het uitoefenen van het beroep Care for Women specialiste heb ik de opleiding gevolgd aan het Care for Women Instituut te Amersfoort en ben ik als samenwerkingspartner bij deze organisatie aangesloten. Daarnaast ben ik in het bezit van het diploma Medische Basiskennis (MBK) en heb ik de opleidingen tot Body Stress Release practitioner en Vitaliteitscoach succesvol afgerond. Naast de Care for Women praktijk heb ik mijn Body Stress Release praktijk, genaamd BSR Regio Arnhem. Hiervoor ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Body Stress Release Associatie Nederland (BSRAN), de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Voorheen was ik als orthopedagoge werkzaam in de zorg.
 

Algemene voorwaarden, privacy en klachtenregeling
 
Care for Women Regio Arnhem voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de Algemene voorwaarden & Privacy Statement vind je meer informatie over welke gegevens wij ten behoeve van het behandeltraject opslaan en met welk doel. Via de akkoord-button op het aanmeldscherm bevestig je dat je de Algemene voorwaarden & Privacy Statement hebt gelezen, begrepen en dat je met de inhoud akkoord bent.

Mocht je een klacht hebben, dan vragen we je om dit eerst (mondeling of schriftelijk) aan ons kenbaar te maken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je aangeeft waarover je ontevreden bent of wat je anders wilt. Lukt dat niet, dan kun je de landelijke Care for Women organisatie mailen (info@careforwomen.nl) of contact opnemen met Quasir (bemiddeling@quasir.nl/06 4844 5538).